AUTOMATISKE

BRANNSLOKKINGSSYSTEMER

Wiejelo Equipment leverer og installerer automatiske brannslokkingssystemer så du kan gi dine ansatte, utstyr og arbeidsmiljø den aller sikreste løsningen.

Hos Wiejelo Equipment utfører vi hele designet av brannslokkesystemene. Dette gir oss muligheten til å tilby deg den tryggeste løsningen for dine ansatte, utstyret og arbeidsmiljøet. Før vi installerer systemene, blir vi enige med våre kunder om hvilke brannslokkingssystemer og løsninger som passer best for den aktuelle enheten.

Wiejelo garanterer at de tilbyr de tjenestene du trenger både før, under og etter installasjon av systemene. Dette gjør at vi kan tilby både tjenester og produkter av høy kvalitet.

INDIREKTE BRANNSLOKKINGSSYSTEMER

Det indirekte systemet bruker kun deteksjonsrørene for å slokke en brann.

En ventil på toppen av sylinderen åpnes av trykket som oppstår i sylinderen når et rør sprekker grunnet en kombinasjon av strålende varme på utsiden og trykk inni røret.

Dette vil igjen få brannslokkingssystemet til å utløse slukkemiddelet via strategisk plasserte dyser i det beskyttede området.

DIREKTE BRANNSLOKKINGSSYSTEMER

Det direkte brannslokkingssystemet oppdager en brann ved hjelp av et unikt og patentert deteksjonssystem. De varmefølsomme polymer-rørene er konstant under trykk med nitrogen og reagerer på varme i kombinasjon med strålingsvarmen som en brann skaper.

Enhver flamme som kommer i kontakt med deteksjonsrøret vil få det til å sprekke. Trykket forsvinner og slukkemiddelet utløses via åpningen som blir skapt.

 

Media

Kontakt oss

Vi hjelper deg med å finne den beste
løsningen basert på dine behov.