TJENESTER

DIREKTE SYSTEMER

Wiejelo Equipment leverer og installerer automatiske brannslokkingssystemer slik at du kan gi dine ansatte, ditt utstyr og omgivelsene den aller beste beskyttelsen.

Hos Wiejelo Equipment utfører vi komplett design av brannslokkingssystemer. Dette gjør oss i stand til å tilby deg den tryggeste løsningen for dine ansatte, utstyr og arbeidsmiljø. Før vi setter opp systemene, blir vi sammen med våre kunder enige om det mest passende systemet og best egnede slukkemiddelet for den aktuelle enheten.

Wiejelo garanterer at vi tilbyr de tjenestene du behøver både før, under og etter installasjonen av et system. Det innebærer at vi kan tilby høy kvalitet både på våre tjenester og produkter.

DIREKTE BRANNSLOKKINGSSYSTEMER

Det direkte brannslokkingssystemet oppdager en brann ved hjelp av et unikt og patentert deteksjonssystem. De varmefølsomme polymer-rørene er konstant under trykk med nitrogen og reagerer på varme i kombinasjon med strålingsvarmen som en brann skaper.

Enhver flamme som kommer i kontakt med deteksjonsrøret vil få det til å sprekke. Trykket forsvinner og slukkemiddelet utløses via åpningen som blir skapt.

 

Nedlastinger

Media

Nedlastinger

Media

Kontakt oss

Vi hjelper deg med å finne den beste
løsningen basert på dine behov.