AUTOMATISKE SMØRESYSTEMER

GRUVE- OG TUNNELDRIFT

Wiejelo Equipment spesialiserer seg innen design og installasjon av automatiske smøresystemer til utstyr innen resirkulering og materialhåndtering.

Resirkulering og materialhåndteringsutstyr pleier ofte å gå kontinuerlig i mange timer med et varierende antall ansatte i nærheten. På grunn av intensiv bruk, blir utstyret utsatt for store belastninger og må tåle mye, og ofte er smørepunktene på sårbare steder.

På grunn av vår ekspertise vet vi at kvaliteten på smøresystemer installert på resirkulerings- og materialhåndteringsutstyr er essensielt. Våre erfarne teknikere er spesialister på å installere robuste smøresystemer, ofte på utsatte/sårbare steder, samt både på mobile og stillestående enheter.

Wiejelo Equipment samarbeider også med de fleste produsenter og forhandlere, så våre smøresystemer kan installeres hos disse, og tas i bruk umiddelbart ved levering av nytt utstyr.

For mer utfyllende informasjon om funksjon, eller tilbud på våre brannslokkingssystemer for maskinrom, ta gjerne kontakt med oss på telefon: +47 455 05 846 Epost: post@wiejelo.no

Kontakt oss

Vi hjelper deg med å finne den beste
løsningen basert på dine behov.